27. Gitártábor Döbröntén !!!!!

facebook:

https://www.facebook.com/pages/Git%C3%A1rt%C3%A1bor-D%C3%B6br%C3%B6nte/461036777402896?fref=ts

Az ISTER Egyesület bemutatkozása

 Az egyesület 11 alapító tag közös akaratából jött létre 2005. március 15-én. Társaságunkat közös érdeklĹ‘dés és gondolkodásmód tartja össze, a kultúra és a zene szeretete. Tagjaink között vannak zenetanárok, Ĺ‘si hagyományokkal, népi mesterséggel (pl. mézeskalácsossággal) néptánccal foglalkozók, lovas szakember, hangtechnikai fejlesztéssel foglalkozó mérnök és műkedvelĹ‘ zenészek. Egyesületünk a GyĹ‘ri Civil Szolgáltató Központ által regisztrált szervezet.

Küldetésünknek tekintjük a kultúra támogatását és megóvását. Célunk ─ a kultúra tág fogalmán belül ─ a hagyományĹ‘rzés, néprajzi értékeink megóvása és megismertetése a felnövekvĹ‘ nemzedékkel, régi korok zenéinek és a mai értékes zenei irányzatok terjesztése, oktatása, az igényes zenehallgatásra nevelés, akusztikai és hangtechnikai kutatások, fejlesztések, az Ĺ‘si hagyományokhoz tartozó, valamint mai szabadidĹ‘s sporttevékenység művelése.

*

Közhasznú tevékenységeink és rendezvényeink nyitottak mindenki számára. Az érdeklĹ‘dĹ‘k belépésükkel különbözĹ‘ tevékenységű klubjaink tagja vagy pártolĹ‘ tagjaként segíthetik céljaink elérését.
 

ISTER Egyesület - Kultúrális Közhasznú Társadalmi szervezet - Alapítva 2005